11 Αυγούστου 2012

και τώρα τουμπεκί


Μην ακούσω να παραπονιέται κανένας για τα νέα μέτρα! ή τουλάχιστον αν μιλήσει κανείς να μας πει και τι ψήφισε πριν λίγους μήνες - αν πήγε να ψηφίσει.

Η αδιαφορία μας, η παιδεία μας, ο φόβος μας και ο κακός μας ο καιρός, ήταν η τέλεια συνταγή και το σίγουρο όπλο στα χέρια των δοσίλογων πολιτικών μας.

Τώρα ας απολαύσουμε τους καρπούς της ηλιθιότητας μας, της μιζέριας μας, του ρατσισμού μας, της αδιαφορίας μας για τα παιδιά μας και ας κλείσουμε επιτέλους το στοματάκι μας και ας κάτσουμε λίγο να σκεφτούμε ποια τελικά είναι η δικιά μας ευθύνη για όλα αυτά.

Και αφού αποδείξαμε πόσο μικροί είμαστε σαν λαός και σαν κουλτούρα, ας αφήσουμε τα σχόλια για τους μετανάστες, τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αγγλίας, τους μαλάκες τους Ξένους και δεν ξέρω εγώ τι άλλο μας φοβίζει τόσα χρόνια και ας γίνουμε επιτέλους καλύτεροι σαν Άνθρωποι

Ας γίνουμε, όπως ήμασταν παλαιότερα: φιλόξενοι, φιλεύσπλαχνοι, με αξίες και οράματα και όχι με σκάφος και ακριβά αυτοκίνητα. Ας γίνουμε εργάτες, εραστές του ολίγου, ας επαναφέρουμε στη ζωή μας τα αυτονόητα και μετά να είστε σίγουροι ότι αυτοί που θα μας εκπροσωπούν θα είναι πολύ καλύτεροι

εως τότε απλά βουλώστε το και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου